Wow!! Just Wow! Madelon is a wonderfully gentle and patient facilitator. In just one session, I was able to express myself on canvas in a way I never could before. We transformed my pain into healing, and I finally understood how to give myself what I was missing. I’m truly grateful and would recommend her to anyone seeking transformation.

Mmmmm.
Dát gevoel heeft de Paint your pain workshop van Madelon mij gegeven.
Mmmmm voor mijn lijf.
Zachtheid, waar het zo gespannen, pijnlijk, te hard voelde. Fysiek maar diep van binnenuit. Al jaren.

Madelon legde met eenvoud zo duidelijk uit wat we gingen doen en waarom. Easy to hop on.
De visualisatie die daarop volgde was lekker kort, zacht en krachtig.
En daarna heerlijk aan de slag: schilderen, plakken, kleuren.

In het begin voelde het wat onwennig, onmogelijk zelfs even.
Maar gaandeweg begon ik te voelen dat een andere perceptie mogelijk was. Dat mijn pijnlijke, gespannen lijf echt verzachtte door de harde lijnen te overschilderen.

In de dagen na de workshop werd ik ziek. Door telkens verbinding te maken met mijn schilderij en dat beeld echt in te voelen, plek te geven in me, verzachtte ik dieper.
Héél erg fijn.

Met de kennis, eigen ervaring, zelfonderzoekende aanwezigheid, tools én glimlach van Madelon een regelrechte aanrader van een workshop! ❤️

Wat een spannende ontdekkingsreis, de workshop Paint your Pain. Onder Madelon’s deskundige begeleiding kon ik mijn scherpe fysieke pijn waarnemen en verzachten. De gekartelde randjes transformeerden tot zachte rondingen die ik op het doek vastlegde. Een prachtige ervaring die me dagelijks herinnert aan mijn innerlijke kracht en mogelijkheden. Dankjewel!

Wat kan je verwachten?