Het multiculturele geboorteprofiel

Ontdek jouw IK

Met unieke AI kunst 

Ontvang een uniek persoonlijk kunstwerk wat je
een holistisch beeld van je persoonlijkheid geeft.

De geboorteprofielen die Madelon heeft gemaakt voor mijn vrouw, dochter en mijzelf zijn verbluffend treffend. Heel bijzonder welk inzicht, vanuit het perspectief van de deze vijf oude beschavingen, het geeft in wie we zijn. Maar ook de verduidelijking van ieders unieke kracht en de wijze waarop om te gaan met uitdagingen in het leven. Meer dan gelukkig hiermee!

Elke ouder is benieuwd naar hoe zijn kind zich gaat ontwikkelen en welk levenspad zij gaat bewandelen. Het multiculturele geboorteprofiel bevat een mooie verzameling van inzichten uit oude maatschappijen over karaktereigenschappen en geeft je hiermee een doorkijkje naar de toekomst. Mooi om over 18 jaar het geboorteprofiel er nog eens bij te pakken en te bekijken of de voorspellingen zijn uitgekomen.

Madelon heeft recent een multicultureel geboorteprofiel voor me gemaakt. Het was leuk om alle profielen te lezen, en eens te spiegelen voor en met mijzelf. Ik kon er zeker wat mee. Niet om mijzelf te veranderen, maar juist meer mindful te zijn en te blijven wie ik ben…. Immers: hoe vermoeiend is het om constant anders te leven dan wie je bent!

Wat een mooi gedachtegoed voor die kleine!! Heel lief gedaan.

Ik heb het geboortefprofiel ooit van Madelon cadeau gekregen en herken mezelf hier echt in.

Het is een uniek profiel dat gemaakt wordt op basis van de geboortedatum en geboortetijd. Ik vond het zó leuk dat ik het geboorteprofiel  inmiddels al vaak als kraamcadeau heb gegeven. Bij de geboorte leuk als cadeau voor de ouders, maar echt een duurzaam cadeau waar het kind later ook plezier van heeft.

Een cadeau voor alle leeftijden leeftijd dus!